Benteng Pendem Ngawi – Didi Kempot

0
32

Lagu Baru dari Didi Kempot yang mengangkat Icon Wisata Kabupaten Ngawi (Benteng Pendem / Benteng Van Den Bosch) , berikut liriknya :

Wengi kang sepi nggoda atiku
neng kene iki ngelingke sliramu
Kepingin nyendhen koyo dek mbiyen
seprene lungamu uwis kesuwen

Neng Benteng pendem wis ngancik peteng
lingsire suryo sore ganti wengi
Neng kene iki neng kutho ngawi
muliho sedelo aku ngenteni

Taline asmoro kenceng ora biso udar
neng atiku selawase ojo samar
Neng Benteng pendem naliko kowe ngucap seneng
neng atiku mung kowe sing nggowo kangen

Wengi kang sepi nggoda atiku
neng kene iki ngelingke sliramu
Kepingin nyendhen koyo dek mbiyen
seprene lungamu uwis kesuwen

Neng Benteng pendem wis ngancik peteng
lingsire suryo sore ganti wengi
Neng kene iki neng kutho ngawi
muliho sedelo aku ngenteni

Taline asmoro kenceng ora biso udar
neng atiku selawase ojo samar
Neng Benteng pendem naliko kowe ngucap seneng
neng atiku mung kowe sing nggowo kangen

Taline asmoro kenceng ora biso udar
neng atiku selawase ojo samar
Neng Benteng pendem naliko kowe ngucap seneng
neng atiku mung kowe sing nggowo kangen
neng atiku mung kowe sing nggowo kangen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here